Εταιρικό Προφίλ

«Το γραφείο μας ξεκίνησε το 1930 από τον πατέρα μας και πέρασε σε μας το 1967. Είμαστε πολύ δεμένοι σαν οικογένεια. Ότι κάνουμε το κάνουμε οι δυο μας. Το σκεπτικό μας ήταν πάντα να προσπαθούμε να παρέχουμε προσωπικές υπηρεσίες στον πελάτη μας. Μεγάλη έμφαση δώσαμε σε θέματα εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού».
s
Χρήστος Σωτηρόπουλος
Νοέμβριος 2001 περιοδικό RED

Με γνώμονα τα ίδια αυτά στοιχεία και αξίες που κληρονομήσαμε και μας καθιέρωσαν εδώ και 90 χρόνια στην Ελληνική αγορά και  με την σύγχρονη αντίληψη που μας οδήγησε σε ποιοτική αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών, είμαστε σήμερα σε  θέση να ανταποκριθούμε με επαγγελματισμό, σοβαρότητα, συνέπεια και διαφάνεια στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και τάσεις της αγοράς ώστε να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η εταιρεία μας διαθέτοντας τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων σε επαγγελματικά ακίνητα στοχεύει πάντα στις προσωπικές υπηρεσίες για τον κάθε πελάτη με σκοπό τη εξατομικευμένη πάντα εξυπηρέτηση που στηρίζεται στο προσωπικό μας ενδιαφέρον.

Τα επαγγελματικά ακίνητα που παρακολουθούμε είναι καταστήματα, γραφειακοί χώροι, ακίνητα εισοδήματος, οικόπεδα, ξενοδοχεία και τουριστικά ακίνητα, κτήρια στάθμευσης αυτοκινήτων, αποθηκευτικοί και βιομηχανικοί χώροι.

Πιστοποιημένοι Συνεργάτες

Οι συνεργάτες μας, πλήρως εφοδιασμένοι με πιστοποιήσεις και αξίες διεθνών φορέων παρακολουθούν πάντα όλες τις σύγχρονες τάσεις της συμβουλευτικής ακινήτων σύμφωνα με τα πρότυπα του Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).  

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης

Σαν πρόσθετη παροχή προς τους πελάτες της η SOTIROPOULOS BROS διαθέτει Professional Indemnity Insurance (P.I.I.) από διεθνή οργανισμό.  

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ;