Πεντέλης 48, Βριλήσια

Πρόκειται για κατάστημα σε σημείο υψηλής επισκεψιμότητας, το οποίο διατίθεται προς μίσθωση. Βρίσκεται επί της Λεωφ.Πεντέλης κοντά στα όρια με Μαρούσι, πλησίον καταστημάτων ‘GALERIE DE BEAUTE’, ‘EUROBANK’, ‘ALPHA BANK’, ‘ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ’, ‘MIKEL’, ‘FRESH’, ‘ΒΕΝΕΤΗΣ’, ‘ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ’, ‘ADMIRAL’, ‘WIND’, ‘JUMBO’.  Η συνολική του επιφάνεια είναι 180τμ. Αποτελείται από ισόγειο 120τμ & ημιόροφο 60τμ.

Η αγορά της Λεωφ.Πεντέλης σε αυτό το σημείο εξυπηρετεί τις περιοχές Μελίσσια, Μαρούσι & Πεντέλη.

Τα Βριλήσσια βρίσκονται στη βορειοανατολική Αττική, στις υπώρειες του Όρους Πεντελικού, από το οποίο πήραν και το όνομα. Έχουν έκταση 3,8 km2 και ο πληθυσμός του, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011, ανέρχεται στους 30.741 κατοίκους ενώ ο πραγματικός πληθυσμός είναι σήμερα περίπου 45.000 κάτοικοι.

Σχεδόν όλη η πόλη των Βριλησσίων είναι χαρακτηρισμένη ως περιοχή αμιγούς κατοικίας όπου επιτρέπονται μόνο κατοικίες, καταστήματα, σχολεία, κτίρια πρόνοιας, αθλητικοί χώροι. Υπάρχει πολύ καλή ρυμοτομία, αλλά και υψηλό ποσοστό ιδιωτικού πρασίνου.

Η εξέλιξή της περιοχής σε σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο, μετά τη δημιουργία της Αττικής Οδού και τη λειτουργία του ΜΕΤΡΟ και του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, σε συνδυασμό με την καλή της θέση σηματοδότησαν τη γρήγορη οικιστική της ανάπτυξη.  Εξυπηρετείται από πολυάριθμες γραμμές Λεωφορείων.

Τοποθεσία

Φωτογραφίες

Γειτονικά καταστήματα