Χαϊμαντά 24, Χαλάνδρι

Πρόκειται για σπάνιο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της αγοράς του Χαλανδρίου, σε σημείο υψηλής επισκεψιμότητας. Διαθέτει ισόγειο 74τμ & πατάρι 36τμ. Το ακίνητο είναι διαθέσιμο για μίσθωση.

Το Χαλάνδρι αποτελεί εμπορικό κέντρο που συγκεντρώνει αγοραστικό κοινό από όλο το Βόρειο Τομέα ακόμα και από άλλες περιοχές της πόλης. Επίσης αποτελεί εστία έντονης επιχειρηματικής δράσης με πληθώρα επιχειρήσεων και πόλο έλξης στελεχιακού δυναμικού.

Ο δήμος Χαλανδρίου είναι αστική περιοχή του Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, με 74.192 κατοίκους και έκταση 10,805km2. Αποτελεί σημαντικό οικιστικό κέντρο του συγκροτήματος των Αθηνών και διακρίνεται για το άρτιο ρυμοτομικό του σχέδιο, το εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων και για τη μακρά παράδοση των κατοίκων του στο εμπόριο.

​Βρίσκεται σε ένα αρκετά κομβικό σημείο του λεκανοπεδίου και περιβάλλεται από τις δύο πιο βασικές λεωφόρους που παρέχουν πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας από το Βόρειο Τομέα και τον Ανατολικό Τομέα της πρωτεύουσας. Προσβάσιμο από σημαντικούς αυτοκινητοδρόμους όπως η Αττική Οδός, η Κηφισίας και η Μεσογείων και εξυπηρετείται μεταξύ άλλων από τους σταθμούς του Μετρό και Προαστιακού ‘Χαλάνδρι’, ‘Πλακεντίας’ και ‘Νομισματοκοπείο’. Επιπλέον, ο δήμος εξυπηρετείται από πλήθος γραμμών λεωφορείων και τρόλεϊ, που εξυπηρετούν το ευρύτερο συγκρότημα των βορειοανατολικών προαστίων.

Τοποθεσία

Φωτογραφίες

Γειτονικά καταστήματα